Stokke Kinderwagens

Stokke kinderwagens worden ongeveer tien jaar gemaakt door een Noors bedrijf met dezelfde naam, het bedrijf echter al veel ouder en is van oorsprong een meubel fabrikant.

Bij alle producten die met maakt staat één ding centraal en dat is kwaliteit, het ontwerpen van hun kinderwagen heeft men gedaan vanuit de visie dat alles in het belang van het kind moet staan.

Daarom zult u ook als u bij het uitzoeken van kinderwagens Stokke kiest een kinderwagen in uw bezit krijgen die niet alleen uitblinkt in kwaliteit en degelijkheid, maar die ook een zeer veilige omgeving voor uw kindje zal zijn waar het met veel comfort in kan vertoeven.

Omdat de visie die aan het ontwerp ten grondslag ligt daar al in het ontwerp stadium onder lag is niets aan het toeval over gelaten om het uw kindje naar de zin te maken. Het bijzondere van de ontwerpers van Stokke kinderwagens is dat men u hierbij niet uit het oog is verloren.

Zonder u kan uw kindje immers nog zo comfortabele liggen of zitten maar zal het nergens heen gaan. Daarom, hebben de ontwerpers van Stokke ook de ergonomie in het oog gehouden voor een gezonde houding voor u en de kosten waar mogelijk beperkt voor een gezonde portemonnee.

Stokke Kinderwagens Kopen

De kinderwagens horen echter toch niet onder het hoofdstuk goedkope kinderwagens thuis, kwaliteit heeft een prijs en dat is ook bij deze kinderwagens het geval.

De goedkope Stokke kinderwagens die u kunt vinden bij de beste kinderwagens winkels zullen dus een heel stuk duurder zijn dan veel budget oplossingen maar voor de kwaliteit die u er voor terug krijgt ook zeker niet te duur.

Op het moment dat u online Stokke kinderwagens uit gaat zoeken zal het u opvallen dat er één model aangeboden wordt.

In tegenstelling tot veel andere merken zijn er dit erg weinig maar volgens de ontwerpers van deze kinderwagens is het ontwerp zo goed en zo compleet dat ze geen tweede ontwerp hoefden te maken.

Om heel eerlijk te zijn kunnen wij dit voor een heel groot deel met hun eens zijn, de Stokke kinderwagens hebben een onderstel dat gemaakt is van aluminium buizen dat door een uitgekiende techniek tot een zeer compact pakketje ingeklapt kan worden.

Dit ingenieuze inklap systeem, met een enkele middenbuis, wordt mogelijk gemaakt door de buizen door middel van sterke polymeer kunststof delen met elkaar te verbinden en zo in te laten klappen dat en een compact pakketje ontstaat.

De grote achterwielen van de kinderwagens van Stokke staan onafhankelijke van elkaar opgesteld waardoor u geen as voor uw voeten hebt. Toch zijn de achterwielen van een met de voet bediend remsysteem voorzien om een optimaal veiligheidsniveau te bereiken.

De voorwielen van de Stokke kinderwagens kunnen volledig rond draaien voor een optimale wendbaarheid. Alle wielen zijn voorzien van duurzame banden die zorgen voor een comfortabel rijgedrag en toch slijtvast zijn.

In dit onderstel kunnen de verschillende onderdelen die u bij de Stokke combi kinderwagens geleverd kunt krijgen geplaatst worden maar u kunt ze natuurlijk ook apart aanschaffen.

Deze onderdelen zullen bestaan uit een reiswiegje die als kinderwagen bak alle comfort zal bieden die uw kindje zich kan wensen. De Stokke kinderwagens zijn voorzien van een afdekzeiltje en een zonnekap waardoor u ook op erg zonnige of juist erg gure dagen er gewoon op uit kunt trekken.

Zowel de reiswieg alsook het zitgedeelte zal hoog op het onderstel geplaatst kunnen worden waardoor u uw kindje altijd dicht bij u in de buurt zult hebben. Dankzij het uitgekiende ontwerp van het onderstel zal dit echter geen stabiliteitsproblemen met zich mee brengen.

Stokke Kinderwagens Accessoires

Ditzelfde onderstel heet ook een in hoogte verstelbare duwstang voor uw comfort terwijl de kinderwagens van Stokke de mogelijkheid bieden om de wandelwagen inzet zowel vooruit alsook achteruit te plaatsen.

Hierdoor kan uw kindje vooruit kijken de wijde wereld in of kunt u juist een extra oogje in het zeil houden. Bij de aanschaf van kinderwagens Stokke uitzoeken, betekend dat het zit gedeelte veel verstel mogelijkheden heeft om het uw kindje naar de zin te maken en een zonnekap om de soms scherpe zon buiten te houden.

Stoffering van alle onderdelen is eenvoudig te verwijderen en uit te wassen voor een nog langere levensduur van uw kinderwagen. Als u op zoek bent naar goedkope Stokke kinderwagens dan zult u wellicht teleurgesteld zijn dat u meer moet betalen dan voor veel andere merken.

Als u echter kijkt naar de kwaliteit die u er voor terug krijgt en wat u er uiteindelijk bij het online Stokke kinderwagens aanschaffen voor kwijt bent, dan zult u inzien dat er weinig ander keuzes over blijven.