Safety 1st Kinderwagens

Safety 1st Kinderwagens

De naam van Safety 1st kinderwagens belooft veel goeds en gelukkig is het ook de veiligheid van de producten die op de eerste plaats staat bij dit merk.

Het moet die plaats wel delen met innovatie en waar voor uw geld maar ook dat zijn belangrijke begrippen waar veel ouders op letten tijdens het koop proces.

Dat op het gebied van kinderwagens Safety 1st een ruime ervaring heeft mag blijken als u zich verdiept in de historie van dit Amerikaanse bedrijf.

Ongeveer dertig jaar geleden is het merk opgericht en begonnen de gedreven ontwerpers met het maken van diverse producten voor baby’s en peuters. Vele geheel nieuwe concepten zijn op hun naam bij te schrijven en vonden navolging van veel andere bedrijven die op dezelfde markt actief zijn.

In het jaar 2000 werd Safety 1st over genomen door de internationale Dorel groep en dat is ook het moeder bedrijf van de makers van bijvoorbeeld de Maxi Cosi kinderwagens en de Quinny kinderwagens.

Safety 1st Kinderwagens Modellen

Binnen de Dorel groep heet het bedrijf echter een behoorlijk zelfstandige status behouden en daarom kunnen de ontwerpers door gaan met kwalitatief goede en vooral veilige kinderwagens maken.

Toch zullen de Safety First kinderwagens vaak bij de goedkope kinderwagens ingedeeld worden, dit heeft dan niet te maken met de kwaliteit van de kinderwagens maar moet meer gezocht worden op het gebied van de wisselkoers van de Dollar en de euro.

Voor u is het natuurlijk geen enkel bezwaar om goedkope Safety 1st kinderwagens aan te schaffen omdat u gewoon erg veel waar voor uw geld krijgt.

De kwaliteit van deze kinderwagens wordt voornamelijk bepaald door de toegepaste materialen en de manier waarop deze in het ontwerp zijn verwerkt. De ontwerpers hebben daarom voor het bouwen van het onderstel dat als basis voor de Safety 1st kinderwagens dient. Gebruik gemaakt van aluminium buizen die bijvoorbeeld ook in de luchtvaart industrie worden toegepast.

Om heel eerlijk te zijn klinkt dit spannender dan het werkelijk is, deze onderdelen zijn natuurlijk wel van een hoge kwaliteit maar omdat er heel veel van deze materialen in de luchtvaart industrie gebruikt worden is de prijs relatief laag.

Safety 1st Kinderwagens Kopen

Natuurlijk komt dit bij Safety 1st kinderwagens kopen goed van pas omdat dit de uiteindelijke prijs naar beneden zal halen. Het ontwerp van de kinderwagens is er in ieder geval niet minder ingenieus om. Door het uitgekiende mechanisme zal de kinderwagen door een simpele druk op de knop ingeklapt kunnen worden tot een uiterst klein pakketje.

Bij het online Safety 1st kinderwagens uitzoeken zult u zien dat er vier wielen gemonteerd zijn, twee vast opgestelde wielen aan de achterkant met luchtbanden en een centraal bediende rem en twee zwenkwielen aan de voorkant die naar keuze vastgezet kunnen worden.

Door deze opstelling zullen de Safety First kinderwagens zeer wendbaar en vooral goed onder controle te houden zijn en dat draagt bij aan de veiligheid. Bij het in de beste kinderwagens winkels bij het uitzoeken van kinderwagens Safety 1st kiezen. Zal dan ook betekenen dat u er alles aan doet om de veiligheid van uw kindje te garanderen voor een voordelige prijs.

Safety 1st Kinderwagens Accessoires

In het eerder genoemde onderstel kunnen twee afzonderlijke onderdelen geplaatst worden, een wandelwagen inzet die een veilige plaats biedt als uw kindje zelfstandig rechtop kan zitten en een reiswiegje voor de eerste maand of zes van uw kindje.

De Safety 1st kinderwagens zullen op die manier te gebruiken zijn vanaf de geboorte totdat uw kindje ongeveer vijftien kilo weegt. De wandelwagen inzet zal van alle gebruikelijke voorzieningen en gemakken voorzien zijn. Een verstelbare zonnekap die geheel is weg te klappen. Een volledig verstelbare 5-punts gordel en een verstelbare rugleuning voor de juiste houding voor uw kindje.

De Safety 1st kinderwagens kopen zal betekenen dat u daarnaast een reiswiegje geleverd krijgt die ook een verstelbare zonnekap heeft en een afdek zeiltje voorde guurdere dagen van het jaar. Al met al is dit natuurlijk geen gekke aanbieding als u bedenkt dat u goedkope Safety 1st kinderwagens aan schaft.

U kunt de prijs die u uit eindelijk moet gaan betalen hierbij voor een groot deel zelf beïnvloeden, u doet dit door voor aankoop naar een kinderwagen winkel op het internet te gaan.

Als u online Safety 1st kinderwagens aanschaft zult u grote besparingen kunnen realiseren ten opzichte van offline kinderwagens winkels. Dat dit een voordeel is dat u niet kunt laten lopen blijkt uit het feit dat velen u al voorgegaan zijn.

Kijk dus snel voor de beste Safety 1st aanbiedingen kinderwagens bij een van de kinderwagens winkels die u op deze website aan treft.