Quinny Kinderwagens

Quinny Kinderwagens

Er valt buitengewoon veel te zeggen over Quinny kinderwagens en het zou te ver gaan om hier alles op te sommen. Wat echter belangrijk is dat alles dat er verteld kan worden positief is en dit is te danken aan de kwaliteit van het ontwerp en de gebruikte materialen.

Bovendien is de veelzijdigheid van de diverse modellen een belangrijk punt waarom veel ouders juist voor Quinny kiezen.

Quinny Kinderwagens Modellen

Dat als fabrikant van kinderwagens Quinny onderdeel is van het internationaal opererende Dorel zal veel voordelen bieden. Deze marktleider op het gebied van kinderwagens bezit ook andere merken als Maxi Cosi kinderwagens en daarvan profiteert ook een merk als Quinny.

Alle kinderwagens zullen dat ook aan dezelfde hoge kwaliteitseisen moeten voldoen waarbij dit van oorsprong Nederlandse merk de lat zelfs nog een stukje hoger legt. Quinny kinderwagens worden ontworpen waarbij de levensstijl en leefsituatie van u als ouder door de ontwerpers in het achterhoofd wordt gehouden.

Hierdoor zijn de ontwerpers in staat om voor iedere behoefte een pasklare mobiliteitsoplossing te bieden die perfect aan zal sluiten bij uw behoeftes. Daarbij staan een aantal punten centraal die alle modellen gemeen hebben. Een Quinny kinderwagen kopen zal staan voor gemak, flexibiliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Hierdoor zijn de ontwerpers in staan om het verschil te maken op het gebied van de details die geen grote veranderingen in het ontwerp tot gevolg hebben maar u wel instaat stellen om de kinderwagen nog beter bij uw wensen aan te laten sluiten.

Niet voor niets is een Quinny kinderwagen de keus van zeer veel zelf bewuste en sportieve ouders.

Quinny Kinderwagens Gemak

Als fabrikant met een ruime ervaring op het gebied van kinderwagens weet men dat alle ouders anders zijn en ook andere wensen hebben. Omdat de veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit echter altijd voorop staan, zullen alle Quinny kinderwagens een onderstel hebben dat gemaakt is van zeer sterke en lichte aluminium buizen.

Er zijn meerdere modellen verkrijgbaar waarbij de Moodd en de Buzz serie voorzien zijn van een gasveer waardoor zij na een druk op de knop volledig zelfstandig uitvouwen. De Senzz en de Speedi series zullen deze mogelijkheid niet hebben maar zijn toch eenvoudige in en uit te klappen.

Online Quinny kinderwagens aanschaffen zal betekenen dat u bij de Moodd en de Buzz serie kunt kiezen uit een driewiel of een vierwiel uitvoering. De Senzz modellen zullen echter altijd met vier wielen geleverd worden terwijl de Speedi modellen juist weer drie wielen hebben.

Bij de Quinny kinderwagens kopen zult u bij alle modellen zien dat de achterwielen vast opgesteld staan terwijl het enkele of de dubbele voorwielen zwenkwielen zijn die volledig ronde kunnen draaien voor een optimale wendbaarheid, maar ook vast te zetten zijn voor een betere koers vastheid.

De Quinny kinderwagens zullen in alle gevallen plaats bieden aan een zitgedeelte of een reiswieg en met behulp van een adapterset ook aan een auto stoeltje. Deze verschillende onderdelen zijn in de Quinny kinderwagens winkel los verkrijgbaar maar zullen ook als combi kinderwagen aangeboden worden waardoor u bij de aanschaf veel voordeel kunt behalen.

Quinny Kinderwagens Accessoires

Alle vier modellen zullen een apart ontworpen reiswieg bieden die, hoewel gebaseerd op hetzelfde ontwerp, is aangepast om perfect aan te sluiten bij het model van de kinderwagen die u uit kiest.

Dit maakt van de Quinny kinderwagens een perfecte oplossing van het mobiliteitsvraagstuk van uw en uw kindje. Ook al zal het door u uitgekozen model grotendeels bepalen waar u kunt gaan en staan met uw kinderwagen door precies aan te sluiten bij uw levensstijl. Het reiswiegje zal met het geboden comfort, de zonnekap, het afdekzeiltje en het standaard meegeleverde regen scherm altijd een perfecte rustplaats voor uw kindje zijn.

Eenmaal ouder zal een Quinny kinderwagen een nieuw leven krijgen door de reiswieg door middel van een simpele handbeweging te vervangen door het zit gedeelte. De zitgedeeltes zullen een veilige zitplaats bieden voor uw kindje door de standaard aanwezige bumper bar en de verstelbare 5-punts gordel.

Dat bij de aankoop van kinderwagens Quinny het comfort van uw kindje in het zitgedeelte kan garanderen komt omdat er meerdere verstel mogelijkheden zijn waarmee u uw kindje het naar de zin kunt maken.

Marktleider

Als onderdeel van de marktleider zult u bij een Quinny kinderwagens winkel ruim voldoende modellen en voorraad aantreffen wat een gunstige invloed zal hebben op de gevraagde prijzen.

Toch zult u ze niet bij de goedkope kinderwagens aantreffen omdat kwaliteit nu eenmaal een prijs heeft die betaald moet worden. Online Quinny kinderwagens aanschaffen zal u echter van zoveel besparingen laten profiteren dat u toch voor een schappelijke prijs een top kinderwagen aan kunt schaffen.