Phil and Teds Kinderwagens

Phil and Teds Kinderwagen

Phil and Teds kinderwagens zijn anders dan de doorsnee uitvoeringen die u te koop aangeboden krijgt. Dat zeggen althans de mensen achter dit merk uit Newtown in Nieuw Zeeland zelf.

Als u zelf de diverse modellen goed bekijkt dan zult u inderdaad zien dat Phil and Teds soms een geheel andere weg kiest dan voor de meeste fabrikanten gebruikelijk is.

De kinderwagens van Phil and Teds zijn de ideale keuze voor ouders die iets anders willen en op zoek zijn naar een eigentijds en stoer merk kinderwagen. De oprichters van Phil and Teds hebben een jaar of vijftien geleden een duidelijke visie op papier gezet, het grootste bedrijf ter wereld worden waar ouders alle benodigdheden voor hun kindje aan kunnen schaffen.

Dit wil Phil and Teds doen door producten te maken die uitzonderlijk goed aangepast kunnen worden aan de behoefte waardoor men aan de sleur kan ontsnappen en een actief en dynamisch leven kunnen hebben met kinderen.

De Phil and Teds kinderwagen modellen passen binnen deze visie doordat u ze volledig aan uw specifieke wensen aan kunt passen. Dit wordt gedaan door een ruime selectie van modellen aan te bieden die allemaal hun eigen unieke eigenschappen hebben.

Phil and Teds Kinderwagens Kopen

Bij het Phil and Teds kopen zult u daarom ook goed moeten bepalen wat uw wensen zijn en daar het model bij zoeken die aan uw wensen voldoet. Phil and Teds is erg betrokken bij de omgeving waarin het bedrijf opereert, de ruime ervaring die het bedrijf heeft opgedaan wordt continue uitgebreid met het luisteren naar de wensen van klanten en het bedrijf doet veel aan liefdadigheid.

Online Phil and Teds kinderwagens kopen is dus meer dan alleen uw eigen wensen vervullen maar u helpt ook uw medemens in Nieuw Zeeland mee.

De goedkope Phil and Teds kinderwagens die u door de beste kinderwagen winkels worden aangeboden zullen ondanks alle verschillen die op te merken zijn ook een aantal overeenkomsten hebben. Zo is er gebruik gemaakt van duurzame materialen die allemaal van erkende leveranciers afkomstig zijn.

De Phil and Teds kinderwagens worden niet volledig in een eigen fabriek gemaakt maar de diverse onderdelen worden van verschillende bedrijven ingekocht en geassembleerd. De toeleveranciers worden door Phil and Teds geselecteerd op basis van voor hun moverende redenen en dit geld ook voor de partners in de ruim vijftig landen waar deze mooie kinderwagens verkocht worden.

Bij het uitzoeken van online kinderwagens Phil and Teds kiezen zal dan ook betekenen dat zoveel mogelijk gedaan is om mens en milieu zo min mogelijk te belasten. U draagt hierdoor dus bij aan een betere wereld en krijgt daarvoor een uniek product terug.

Phil and Teds Kinderwagens Modellen

De verschillende modellen zullen allemaal een onderstel hebben dat van sterke doch lichte aluminium buizen is samengesteld. Bij het ontwerpen van de kinderwagens van Phil and Teds is hierdoor de mogelijk ontstaan om de kinderwagens tot een uiterst compact pakketje op te laten vouwen.

Alle modellen die u bij Phil and Teds kopen aan uit kunt zoeken, zullen voorzien zijn van drie of vier wielen die aan de achterkant vast opgesteld staan en aan de voorkant zwenkwielen zijn.

Door deze opstelling zal een maximale wendbaarheid verkregen worden wat u goed van pas komt bij het dagelijkse gebruik. In het onderstel van de Phil and Teds kinderwagens kan naar keuze een wandelwagen inzet geplaatst worden waarin u uw kindje veilig mee kunt nemen.

Phil and Teds Kinderwagens Accessoires

De wandelwagen inzet is voorzien van alle benodigdheden die u zich voor kunt stellen, een verstelbare zonnekap en een verstelbare 5-punts gordel zijn daar de belangrijkste voorbeelden van. De Phil and Teds kinderwagen is aan te passen aan uw behoefte door de wandelwagen inzet te vervangen door een reiswiegje om uw kindje liggend te kunnen vervoeren.

Dit reiswiegje is een uniek voorbeeld van de vernieuwingsdrang van Phil and Teds, het reiswiegje weegt namelijk minder als uw kindje en dat scheel natuurlijk als u het inclusief uw kindje zult moeten dragen.

De goedkope Phil and Teds kinderwagens zullen ook in het geval van het reiswiegje niets aan kwaliteit in hoeven te boeten. Ook het reiswiegje is voorzien van een verstelbare zonnekap en een afdek zeiltje en alle voorzieningen die u bij reiswiegjes gewend bent te vinden.

Net als de wandelwagen inzet zal het reiswiegje gemaakt zijn van dezelfde duurzame stoffen die slijtvast een eenvoudig te reinigen zijn. Bij het uitzoeken van online kinderwagens Phil and Teds kiezen zal dus betekenen dat u lang van uw aankoop gebruik kunt maken.

Voor dit alles wilt u natuurlijk niet te veel betalen omdat een kinderwagen kopen niet iets is dat u al te vaak wilt doen. Hiervoor is online Phil and Teds kinderwagens kopen de beste oplossing omdat u profiteert van alle voordelen die kopen op het internet u kan bieden.