Mutsy Kinderwagens

Mutsy Kinderwagen

Het krijgen van een kindje is natuurlijk een wonder en u wilt dan ook zo voorzichtig mogelijk omgaan met uw kindje. Daarom zal veiligheid voorop staan en dat mag vaak best ten koste gaan van puur design.

Dit is het segment waar Mutsy kinderwagens het beste in te delen zijn en dat is ook het segment waar veel jonge ouders op zoek gaan naar een passende kinderwagen.

Mutsy Kinderwagens Modellen

Het is dan ook niet zo vreemd als bij het uitzoeken van kinderwagens Mutsy als meest geschikt uit de bus komt rollen. Het is al zeker niet vreemd als u bedenkt dat er een lange historie achter het merk schuil gaat.

Al in 1937 werd de eerste Mutsaerts kinderwagen ontworpen en op de markt gebracht. Een kinderwagen kopen was toen in wezen niet anders dan dat het vandaag de dag is al waren toen de door ouders gestelde prioriteiten wel heel anders.

Sinds de eerste Mutsy kinderwagen is er veel veranderd aan de uitvoering van de vele kinderwagens, het merk Mutsaerts is gebleven en heet sinds de invoering van het nieuwe modulaire systeem in 1997 Mutsy.

Dit modulaire systeem bleek een schot in de roos want vandaag de dag zijn vrijwel alle fabrikanten overstag. De Mutsy kinderwagens zijn door de jaren heen ontwikkeld tot kwalitatief hoogwaardige producten.

Bij het maken van keuzes voor design of veiligheid zal steevast de nadruk op veiligheid komen te liggen. Hierdoor zal een Mutsy kinderwagen kopen wellicht niet het aanschaffen van de meest moderne variant zijn maar wel eentje waarmee u zeker weet dat uw kroost veilig vervoerd wordt.

Mutsy Kinderwagens Kopen

Het blijkt vaak dat vooral ouders die hun eerste kindje hebben gekregen erg veel waarde hechten aan de veiligheid en dat ouders die een volgens kindje krijgen al een heel stuk gemakkelijker zijn geworden.

Toch kunnen alle ouders zonder problemen een Mutsy kopen omdat het niet allen om de veiligheid gaat maar ook om de kwaliteit. De kwaliteit wordt door Mutsy gewaarborgd door het gebruik van hoogwaardige materialen waarmee de ontwerpers een lange levensduur op unieke wijze hebben weten te combineren met een zeer veilige constructie.

Bij het online Mutsy kinderwagen kopen zult u zien dat alle beschikbare modellen zijn opgebouwd uit een onderstel dat gemaakt is van aluminium buizen. Dit onderstel dient als basis voor het model en er kunnen verschillende onderdelen van het modulaire systeem in geplaatst worden.

De Mutsy kinderwagens zijn mede hierdoor buitengewoon flexibel in het gebruik en erg geschikt om als combi kinderwagens aangeboden te worden. Met een eenvoudige handeling zijn de verschillende delen uit het onderstel te halen en is een ander onderdeel in het onderstel te plaatsen.

Op pad met de auto betekent dan ook dat u de wandelwagen inzet of de reiswieg uit het onderstel haalt en in de auto zet, vervolgens kunt u het onderstel van de Mutsy kinderwagen eenvoudig in klappen tot een zeer compact pakketje.

Het nieuwste model van de Mutsy kinderwagens biedt naar eigen zeggen het meest compacte onderstel aan dat er te koop is en wij willen de mensen van Mutsy graag op hun woord geloven.

Mutsy Kinderwagens Accessoires

Uiteraard hebben de ontwerpers ook bij het ontwikkelen van de wandelwagen inzet en de reiswieg goed nagedacht over de veiligheid van uw kindje. Daarom zijn de zijkanten van de wandelwagen inzet gewatteerd opdat uw kindje zich niet zal bezeren bij eventuele schokken.

De veiligheid gordel zal bij een Mutsy kinderwagen kopen als standaard onderdeel uw kindje daarbij netjes op de plek houden en de bumper bar zal uw kindje beschermen als de kinderwagen onverhoopt over de kop zal gaan.

Niet dat dit erg waarschijnlijk is want het ontwerp met vier wielen zorgt voor een zeer laag zwaartepunt waardoor de kinderwagen buitengewoon stabiel is. Afhankelijk van welke Mutsy kinderwagens u uit zoekt zullen er massieve banden of luchtbanden gemonteerd zijn.

Wel zullen altijd de achterwielen vast opgesteld zijn terwijl de voorwielen zwenkwielen zijn die u ook vast kunt zetten. Dat wat betreft de techniek van de kinderwagens Mutsy dezelfde strategie volgt als andere merken maakt niet uit omdat dit nu eenmaal de beste strategie is.

Hierdoor zal ook de reiswieg voorzien zijn van alle gebruikelijke onderdelen zoals een afdek zeiltje en een regen scherm en net als bij de wandelwagen inzet ook van een zonnekap.

Een Mutsy kinderwagen kopen zal u gewoon een goede kwaliteit kinderwagen opleveren waar uw lang profijt van zult hebben en waarmee u veilig met uw kindje op pad kunt.

Dat is uiteindelijk natuurlijk ook waar het om gaat en als u daar bij online Mutsy kinderwagen kopen het een en ander mee kunt besparen dan is dat mooi meegenomen.