Mima Kinderwagens

Mima Kinderwagen

Mima kinderwagens is een van de jongste merken op de markt en past alleen daarom al goed bij de jongste in uw gezin. Veel belangrijker is het natuurlijk dat dit merk de kwaliteit van hun producten voorop stelt en dat u daar natuurlijk van profiteert.

Deze kwaliteitsproducten zijn daarom ook niet de goedkoopste maar behoren wel tot de beste die zijn te verkrijgen.

Mima Kinderwagens Modellen

Dat bij het uitzoeken van kinderwagens Mima u een kwaliteitsproduct levert blijkt al snel als u de kinderwagen iets beter gaat bekijken. Van de hand van de Nederlandse ontwerper Davy Kho en zijn Spaanse partner Yolanda Pablo kwamen in 2009 de eerste schetsen op papier. Deze schetsen leidden uiteindelijk tot twee modellen waar mee vandaag de dag en hele goede kinderwagen met veel mogelijkheden op de markt gezet is.

De Mima kinderwagens zijn verkrijgbaar als twee modellen waarvan die beide de nodige flexibiliteit bieden. Het model Kobi is een kinderwagen die u veel mogelijkheden zal bieden en die ook geschikt is om als tweeling kinderwagens te gebruiken.

Dit model biedt door de unieke constructie ook de mogelijkheid om als duo kinderwagens gebruikt te worden. De verschillende onderdelen van de Mima Kobi zullen boven elkaar in hetzelfde onderstel geplaatst kunnen worden waardoor u bijna iedere combinatie kunt maken.

Twee reiswiegjes, twee wandelwagen inzetjes, of een combinatie van beide onderdelen, het is geen enkel probleem met de Kobi. Een Mima kinderwagen kopen is daarom ook een uitermate geschikte oplossing als u een tweeling hebt of een baby en een ander jong kindje hebt.

Mima Kinderwagens Kopen

Het andere model dat op de markt gebracht wordt is Xari en deze zal u niet de mogelijkheid bieden om twee onderdelen tegelijkertijd in hetzelfde onderdeel te plaatsen. Een Mima online kopen en daarbij voor Xari kiezen zult u dus alleen moeten doen als u één kindje hebt waar u de kinderwagen voor nodig hebt.

Uiteraard is ook de Xari net als de Kobi een combi kinderwagen waardoor u dus vanaf de geboorte gebruik kunt maken van uw aankoop. De reiswieg is daarbij in een handomdraai te vervangen door de wandelwagen inzet en natuurlijk ook andersom als dat nodig mocht zijn.

Dit maakt de Mima kinderwagens buitengewoon flexibel in het gebruik en dat is natuurlijk wat heel veel ouders ook graag van een kinderwagen zien. Een derde model dat u bij online Mima kinderwagen uit zoeken kunt vinden is de Izi Go en dit is een auto stoeltje om uw kindje veilig mee te kunnen nemen in de auto.

Door middel van de meegeleverde adapterset kunt u de Izi Go in het onderstel van de Xari plaatsen of, als u dat wilt, twee Izi Go auto stoeltjes in het onderstel van de Kobi monteren.

De Mima kinderwagens zijn op deze manier buitengewoon flexibel op te bouwen en aan te passen aan uw wensen. Daarbij staat de kwaliteit van de gebruikte materialen en onderdelen altijd voorop en op een hoog pijl. Vandaar ook dat op het gebied van kwalitatief goede kinderwagens Mima zich met de bekendste en beste merken kan meten.

Mima Kinderwagens Accessoires

Het onderstel van deze mooie kinderwagens is gemaakt van sterke doch lichte aluminium buizen. De aluminium buizen helpen om het gewicht beperkt te houden en zullen samen met de speciaal ontworpen kunststof verbindingsstukken de nodige sterkte aan het onderstel geven.

Deze manier van werken zal de Mima kinderwagens ook de nodige duurzaamheid meegeven waardoor de levensduur verlengd zal worden. Ook heeft de materiaal keuze de ontwerpers de vrijheid gegeven om een onderstel te ontwerpen dat tot een zeer compact pakketje op te vouwen is.

Bij het online Mima kinderwagen uitzoeken, zult u zien dat beide modellen op vier wielen staan, de achterste twee wielen staan vast opgesteld maar zijn verwijderbaar en zijn voorzien van massieve banden.

De voorste twee wielen zijn zwenkwielen die volledig rond kunnen draaien maar ook vast te zetten zijn.

Een Mima kinderwagen kopen betekend dat alle onderdelen met de grootste zorg zijn gemaakt waardoor zij lang mee zullen gaan. Zo zijn de wandelwagen inzet en de reiswieg gemaakt van het speciale EVA materiaal dat eenvoudig te reinigen is.

Dit materiaal is toegepast voor zowel het interieur als het exterieur en ook de zonnekap op beide onderdelen, het regen scherm en de verzorgingstas is van dit materiaal gemaakt. Hierdoor zult u met Mima een buitengewoon compleet pakket krijgen waar u lange tijd van kunt genieten.

Natuurlijk zult u begrijpen dat u deze kinderwagens niet bij de goedkope kinderwagen aan zult treffen, kwaliteit heeft nu eenmaal een prijs maar u kunt door middel van Mima online kopen wel de nodige besparingen in de wacht slepen.