MacLaren Kinderwagens

MacLaren Kinderwagen

Het is natuurlijk goed te begrijpen dat veel ouders voor kwaliteit kiezen bij de aanschaf van een kinderwagen. De Maclaren kinderwagens voldoen volledig aan de wens van ouders die op zoek zijn naar producten van een gedoe kwaliteit die bovendien uitblinken op het gebied van gebruiksgemak en duurzaamheid.

Menigeen bekend zijn dat op het gebied van kinderwagens Maclaren geen grote collectie aan biedt. De meeste modellen die door Maclaren aangeboden worden zullen thuis horen in het buggy segment en er zijn enkele modellen die uit te breiden zijn met een reiswiegje.

MacLaren Kinderwagens Modellen

Deze door Maclaren gemaakte combi kinderwagens zullen dan ook als normale kinderwagen te gebruiken zijn terwijl voor het gebruiken van de meeste andere modellen uw kindje dus al iets ouder zal moeten zijn.

Toch heeft het bedrijf dat de Maclaren kinderwagens maakt een grote reputatie opgebouwd op het gebied van het ontwerpen en maken van tal van producten. Het bedrijf is begonnen door Owen Maclaren in 1940 en in 1965 inspireerde zijn kleindochter hem om de eerste opvouwbare buggy te maken.

Elf jaar later werd voortgeborduurd op dat succes en kon men de eerste opvouwbare kinderwagen van Maclaren kopen. De ontwikkelingen hebben sinds die jaren niet stil gestaan en Maclaren heeft daarbij altijd een vooraanstaande rol gespeeld op het gebied van het ontwikkelen van nieuwe voorzieningen op het gebied van de veiligheid van kinderwagens in Engeland en in de wereld.

MacLaren Kinderwagens Kopen

Vandaag de dag kunt u door middel van online Maclaren kinderwagen kopen meedelen in de opbrengsten van ongeveer vijfenzeventig jaar innovatie.

De innovatie blijkt vooral uit het feit dat het Maclaren was die in 1981 als eerste in Engeland zwenkwielen toepaste bij een kinderwagen die voorzien waren van een rem, ook was het bij de Maclaren kinderwagens drie jaar later als eerste mogelijk om ze tot een volledig plat pakket op te vouwen.

Het originele model uit 1967 was voor veel ouders een bevrijding van de grote logge kinderwagens uit die tijd door gebruik te maken van moderne materialen als aluminium buizen.

Door de jaren heen is het materiaal gebruik niet veranderd want ook bij de huidige modellen die u bij het online Maclaren kopen tegen zult komen wordt gebruik gemaakt van aluminium buizen. Natuurlijk is de manier waarop het onderstel is gemaakt wel enorm verbeterd, door de kunststof hulpstukken bieden de verschillende modellen nu veel meer mogelijkheden dan zij in het verleden deden.

Bij het uitzoeken van een kinderwagen Maclaren kopen betekend dan ook dat het tot een veel kleiner pakketje is op de vouwen als dat zij in het verleden waren. Daarnaast zult u ook veel meer mogelijkheden op het gebied van flexibiliteit geboden krijgen.

MacLaren Kinderwagen Kwaliteit

De Maclaren kinderwagens zullen echter wel allemaal van een uitzonderlijk laag gewicht zijn terwijl op het gebied van de kwaliteit geen concessies gedaan zijn. De meeste modellen zullen voorzien zijn van vier dubbele wielen die aan de achterkant vast opgesteld staan en aan de voorkant als zwenkwiel uitgevoerd zijn.

De kinderwagens van Maclaren zullen hierdoor uiterst wendbaar zijn terwijl de wielen ook de minste plaats in beslag nemen als de kinderwagen eenmaal opgevouwen is.

Omdat de meeste modellen die door Maclaren gemaakt worden als buggy ontworpen zijn zullen zij ook aan alle eigenschappen van buggy’s voldoen. Dat betekend dat een Maclaren kopen betekend dat u een buggy of wandelwagen krijgt waarbij de zitting op meerdere manieren is te verstellen zodat u uw kindje altijd een goede houding aan kunt laten nemen.

Dit is natuurlijk goed voor het zitcomfort van de wandelwagen dat verder ook geholpen wordt door de standaard gemonteerde zonnekap en het aparte regen scherm. Bij een kinderwagen van Maclaren kopen is ook aan de veiligheid is gedacht door middel van de aparte bumper bar en de standaard gemonteerde veiligheid gordel.

MacLaren Kinderwagens Accessoires

Dit zijn voorzieningen die door Maclaren al heel erg lang toegepast worden dus door de lange ontwikkeling die ze hebben doorgemaakt voldoen ze aan de hoogste eisen. De Maclaren kinderwagens zijn dus bij enkele modellen ook met een reiswiegje te leveren waardoor u ze echt als kinderwagen kunt gebruiken.

Ook al was het juist Maclaren die ouders bevrijdde van de grote logge kinderwagens, er wordt nog steeds veel waarde gehecht aan een echter kinderwagen bak en in veel gevallen is het zelfs veiliger dan een auto zitje. Bij het online Maclaren kinderwagen kopen zult u ze vaak als combi kinderwagens aantreffen en dat scheelt natuurlijk in de prijs.

U kunt dan dus online Maclaren kopen voor een prijs die u in veel gevallen voor slechts een enkel onderdeel moet betalen en dat is een groot pluspunt van Maclaren.