Firstwheels Kinderwagens

Het zal zeker niet voor iedereen belangrijk zijn maar er zijn genoeg mensen die nieuw Nederlands en vooral innovatief ontwerp op prijs stellen. Voor die mensen en natuurlijk ook voor iedereen die gewoon een goede kinderwagen wil hebben zijn Firstwheels kinderwagens bijzonder geschikt.

Bij de aankoop van kinderwagens Firstwheels uitzoeken, betekend dat u een Nederlands ontwerp krijgt dat voorop loopt op het gebied van productvernieuwing en innovatie. Dat deze kinderwagens een vaste plaats op de markt hebben veroverd is op zich opmerkelijk omdat dit Nederlandse merk pas sinds 2004 actief is.

Firstwheels Kinderwagens Ontwerp

Een belangrijk idee achter de oprichting van het bedrijf was, dat kan beter en simpeler, dat is dan ook de boodschap waarmee MilkDesign aan de slag is gegaan om hele goede kinderwagens te gaan maken, zonder al te veel toeters en bellen en van een goede kwaliteit.

Dat is Firstwheels gelukt en vandaag de zijn ze niet meer weg te denken uit de beste kinderwagens winkels die u tegen zult komen. Het is hierom ook des te opmerkelijker dat u niet overal deze kinderwagen kopen kunt.

Het is een bewuste keuze geweest van de fabrikant van de Firstwheels kinderwagens om hun producten niet overal aan te gaan bieden. Hierdoor kon men een betere controle houden waar hun producten wel en niet verkocht worden en kon men voorkomen dat grote aantallen op de markt gedumpt zouden worden.

Natuurlijk weten wij u wel te vertellen waar een Firstwheels kinderwagen kopen mogelijk is en wij zullen u daarbij graag de weg wijzen.

Firstwheels Kinderwagens Modellen

De kinderwagens die door dit Nederlandse merk op de markt gebracht worden zullen als wandelwagen en als combi kinderwagens aangeboden worden. Net zoals bij veel andere merken het geval is kunt u er voor kiezen om bij aanschaf ook gelijk een reiswieg te bestellen.

Dit is natuurlijk niet nodig maar als u met behulp van de juiste informatie Firstwheels kinderwagens uit gaat zoeken dan zult u al snel de voordelen van het hebben van een reiswiegje inzien.

Het reiswiegje dat u meegeleverd kunt krijgen zal voorzien zijn van een zonnekap en een afdek zeiltje opdat deze voor vrijwel iedere weersomstandigheid geschikt is om te gebruiken. De Firstwheels kinderwagens hebben een onderstel die plaats biedt aan het reiswiegje en aan de wandelwagen inzet zonder dat u er iets aan hoeft te veranderen.

Firstwheels Kinderwagens Reiswieg

Het enige dat u moet doen is met een simpele beweging het reiswiegje vervangen door de wandelwagen inzet of anders om. Als u online Firstwheels kinderwagens gaat bekijken dan zult u zien dat er ook een adapterset voor een auto stoeltje te verkrijgen is.

Hiermee kunt u een auto stoeltje van de makers van de Maxi Cosi kinderwagens in hetzelfde onderstel plaatsen. Auto stoeltjes zijn bij de Firstwheels kinderwagens echter pas te gebruiken op het moment dat uw kindje oude genoeg is om zelfstandig te zitten en hun nek in staat is om het schudden van de auto zelf op te vangen.

Tot die tijd is het veel verstandiger om uw kindje in de reiswieg te vervoeren waarbij de uitvoering van Firstwheels dienst kan doen als auto bedje.

Het onderstel waar u de verschillende onderdelen in kunt plaatsen is gemaakt van lichtgewicht aluminium buizen. De ontwerpers hebben hierdoor ongekende ontwerp mogelijkheden gekregen om een licht maar toch erg sterk onderstel te ontwerpen.

Firstwheels Kinderwagens Kopen

Dat bij de aanschaf van kinderwagens Firstwheels populair is komt mede omdat de ontwerpers een buitengewoon uitgekiend systeem hebben bedacht dat tot een uiterst compact pakketje kan worden ingeklapt. Net zo eenvoudig als het inklappen gaat zult u het onderstel ook weer uit kunnen klappen om vervolgens de reiswieg of de wandelwagen inzet te plaatsen.

De wandelwagen inzet die u bij de Firstwheels kinderwagens zult krijgen is ook al een wonder van techniek, alle functionele zaken zitten erop en eraan maar u zult niets aantreffen dat er niet thuis hoort.

Een verstelbare zonnekap zorgt voor een goed klimaat binnen in de wandelwagen inzet terwijl een verstelbare 5-punts gordel en een bumper bar bij de Firstwheels kinderwagens kopen garant zullen staan voor de veiligheid. Aan het comfort wordt ook gedacht door de ruime verstel mogelijkheden van de rugleuning en de voeten steun.

Het comfort zal verder in de hand gewerkt worden door de grote wielen aan de achterkant die voorzien zijn van luchtbanden. Verder zult u in de informatie Firstwheels kinderwagens ook kunnen lezen dat de voorwielen zwenkwielen zijn die u naar keuze ook vast kunt zetten.

Natuurlijk kunt u bij online Firstwheels kinderwagens aanschaffen het een en ander op de te betelen prijs besparen waardoor deze kinderwagens al snel binnen bereik komen.