Easywalker Kinderwagens

Easywalker Kinderwagens

Al ongeveer vijfentwintig jaar geleden werden door René Floore de eerste Easywalker kinderwagens ontworpen. Hij werd daarbij geïnspireerd door de joggers in Amerika waardoor een zeer sportieve kinderwagen is ontstaan.

De sportieve uitstraling zal in alle facetten van de kinderwagen tot uitdrukking komen waardoor deze goed bij een sportieve levensstijl past.

Bij het uitzoeken van kinderwagens Easywalker kiezen zal u dus een kinderwagen opleveren die goed in een sportieve levensstijl past. Het sportieve karakter komt tot uitdrukking in de gebruikte materialen die sterk maar toch licht zijn en natuurlijk in de vormgeving maar vooral in het comfort van deze vernuftige staaltjes van ontwerp en techniek.

Easywalker Kinderwagens Ontwerp

Aan de basis van ieder ontwerp staat dan ook het idee dat het meenemen van uw kindje in een kinderwagen u zo min mogelijk zal moeten hinderen bij het sportief bezig zijn. Dat een sportieve levensstijl vaak inhoud dat een kinderwagen ook iets meer te verduren zal krijgen is de reden dat de Easywalker kinderwagens dan ook gemaakt zijn van de beste materialen.

Het gebruik van de beste materialen zal echter vaak betekenen dat een kinderwagen kopen ook een veel grotere investering zal zijn. Door het bijzonder slimme ontwerp en het uitgekiende gebruik maken van de materialen zal een Easywalker kinderwagen kopen echter niet eens zoveel duurder zijn.

Natuurlijk zult u wel iets meer betalen dan u bij de absoluut goedkope kinderwagens zult moeten doen maar daar krijgt u dan ook veel meer voor terug. De informatie over Easywalker kinderwagens die wij u hier aanbieden zal voor u een indicatie kunnen zijn of deze bijzondere kinderwagens ook voor u geschikt zijn.

Easywalker Kinderwagens Modellen

Als basis voor ieder model zal een stevig doch lichtgewicht onderstel dienen dan gemaakt is van sterke aluminium buizen. De verschillende onderdelen van het onderstel van de Easywalker kinderwagens zullen door middel van slagvaste kunststof hulpstukken met elkaar verbonden zijn.

Hierdoor is een uiterst sterk onderstel ontstaan dat met gemak de krachten op kan vangen die het te verduren zal krijgen als u de gebaande paden verlaat en bijvoorbeeld het bos in trekt of het strand op gaat. Hierbij zullen Easywalker kinderwagens veilig te gebruiken zijn doordat ze voorzien zijn van drie of vier grote wielen met een remsysteem op de achter wielen.

De luchtbanden op deze wielen zullen zorgen voor optimaal comfort terwijl de vering op de wielen waarvan enkele modellen voorzien zijn alle mogelijke schikken op zal vangen. Bij het online Easywalker kinderwagens kopen zullen alle modellen aan de achterkant voorzien zijn van twee vast opgestelde wielen.

Aan de voorkant zijn één of twee zwenkwielen gemonteerd die helemaal rond kunnen draaien waardoor een perfecte wendbaarheid verkregen is. Deze specificaties zullen bijdragen aan de veiligheid en de wendbaarheid maar ook aan het gebruiksgemak en het sportieve karakter waar de Easywalker kinderwagens bekend om staan.

Vanwege het uigekiende ontwerp van het onderstel is deze zeer eenvoudig in te klappen tot een zeer compact pakketje met een gering gewicht. Dat bij de aanschaf van kinderwagens Easywalker voor veel mensen de beste keuze is komt onder meer ook doordat het onderstel plaats biedt aan meer dan alleen een kinderwagen.

Het onderstel is multifunctioneel gemaakt waardoor u het als gewone kinderwagen kunt gebruiken maar ook als wandelwagen. Het gebruik maken van beide opties die de Easywalker kinderwagens biedt is mogelijk door de aanschaf van de combi kinderwagens die aangeboden worden.

Easywalker Kinderwagens Reiswieg

Hierdoor is hetzelfde onderste te gebruiken in combinatie met een reiswieg die als kinderwagen bak zal dienen en die door een simpele handbeweging in of uit het onderstel genomen kan worden.

De reiswieg is voorzien van alle gemakken waaronder een zonnekap en een afdekzijltje waadoor het ook op gure dagen te gebruiken is. Een Easywalker kinderwagen kopen als combi aanbieding betekend dat u ook een wandelwagen inzet zult krijgen waar uw kindje in kan zitten als het al iets ouder is.

Ook bij het gebruik van de wandelwagen inzet zijn Easywalker kinderwagens veilig omdat ze voorzien zijn van alle benodigde veiligheidsvoorzieningen. Een bumperbar, stevige gewatteerde zijkanten en natuurlijk een verstelbare 5-punts gordel behoren tot de standaard uitrusting.

Easywalker Kinderwagens Accessoires

Daarnaast zal de bijbehorende zonnekap, het regenscherm en het muskieten net voor het nodige comfort zorgen dat nog uitgebreid kan worden met de vele extra’s. Als u na het lezen van deze informatie Easywalker kinderwagens een interessante optie voor i vindt dat willen wij u graag doorverwijzen naar de beste kinderwagens winkels die wij op deze website weergeven.

Daar kunt nog veel meer informatie vinden en ook gelijk online Easywalker kinderwagens kopen tegen de scherpste prijzen waardoor ook u voordelig voorzien zal zijn van een topklasse kinderwagen.