Chicco Kinderwagens

Chicco Kinderwagen Onderdelen

Een ander zeer bekend merk dat internationaal gezien hoog scoort zijn de Chicco kinderwagens. Dit merk profiteert maximaal van het feit dat er over de hele wereld veel modellen verkocht worden. U zult hierdoor een complete oplossing voor uw mobiliteitsvraagstuk krijgen waadoor u er met uw kindje vanaf de geboorte op uit kunt trekken.

Dat bij het uitzoeken van kinderwagens Chicco u een compleet systeem aanbiedt is een van de redenen dat deze fraaie kinderwagens door veel ouders gekozen worden.

Niet alleen zullen deze combi kinderwagens u voorzien van een reiswiegje die als kinderwagen bak dienst zal doen met daarnaast een wandelwagen inzet voor als u kindje al iets ouders is, ook zult u een auto stoeltje standaard bijgeleverd krijgen.

Chicco Auto Stoel

Dit betekent dat u dus niet een auto stoeltje van een ander merk zoals die van de maker van Maxi Cosi kinderwagens, aan hoeft te schaffen. Zoals u weet is het gebruik van een auto stoeltje natuurlijk van groot belang als u uw kindje veilig mee wilt nemen.

De makers van de Chicco kinderwagens weten dit uiteraard ook en vandaar dat zij dit onderdeel ook aan het pakket dat u aan schaft hebben toegevoegd.

Dit zal dus betekenen dat een Chicco kinderwagen kopen u drie onderdelen op zal leveren die allemaal moeiteloos op hetzelfde onderstel te plaatsen zijn. Dit onderstel is daarvoor speciaal uitgerust met een systeem waarmee de onderdelen er bovenop geplaatst worden.

De makers van Chicco hebben het systeem onderstel zo ontworpen dat het een enkele centrale koppeling heeft waardoor u niet hoeft te jongleren en op beide kanten te letten of alles goed gaat.

Het onderstel dat als basis voor deze uitgebreide set dient is gemaakt van lichtgewicht aluminium profielen ofwel buizen. Door de speciale vorm ven deze profielen wordt een hoge sterkte bereikt en bovendien wordt een deel van verstelfuncties van de Chicco kinderwagens verborgen.

Door dit ingenieuze systeem ziet de kinderwagen er bijzonder glad uit maar miste het toch niets van de nodige functionaliteit. De verbindingen tussen de verschillende delen van het onderstel wordt gevormd door middel van kunststof delen die een plaats bieden aan de verschillende verstelmechanismen.

Chicco Kinderwagen Kopen

Een Chicco kopen zal hierdoor betekenen dat het onderstel zonder enige moeite ingeklapt kan worden tot een compact pakketje. Eenmaal zonder extra moeite uitgeklapt kunnen de verschillende delen probleemloos op het onderstel geplaatst worden door een simpele draaibeweging.

Het onderstel staat op vier wielen die aan de achterkant vast opgesteld staan en aan de voorkant zijn zwenkwielen gemonteerd. Bij het uitzoeken van een kinderwagen Chicco kiezen betekend dat u door middel van deze opstelling van de wielen buitengewoon veel wendbaarheid zult hebben waardoor u zelfs in de smalste doorgangen eenvoudig kunt manoeuvreren.

De wielen zijn voorzien van massieve banden zodat de Chicco kinderwagens in ieder geval niet lek zullen rijden. Gecombineerd met de verschillende onderdelen die u bij deze complete set geleverd zult krijgen komt dit model helemaal overeen met het motto van dit Italiaanse merk, gebruiksgemak, eenvoud en functionaliteit.

Bij het uitzoeken van kinderwagens Chicco kiezen zal u al deze eigenschappen in ruime mate aanbieden.

Chicco Ontwerp

De reiswieg die op het onderstel is te plaatsen zal compleet geleverd worden met een zonnekap en een afdek zeiltje waardoor u ook onder minder prettige weersomstandigheden er op uit kunt trekken. Ook is het reiswiegje heel goed te gebruiken als autobedje, vooral als uw kindje nog heel erg jong is wordt het aanbevolen om uw kindje zoveel mogelijk liggend te vervoeren.

Door het reiswiegje van de Chicco kinderwagens als autobedje te gebruiken zult u zonder bezwaar lange auto ritten kunnen maken en er dan met de kinderwagens op uit trekken. Als uw kindje eenmaal wat ouder is dan zult u het reiswiegje niet meet als auto bedje hoeven te gebruiken want dan kunt u het meegeleverde auto stoeltje gebruiken.

Een Chicco kinderwagen kopen zal u dus vanaf de geboorte de mogelijkheid bieden om uw kindje veilig in de auto mee te nemen. Bij deze mooie set van Chicco kopen zult u ook een wandelwagen inzet geleverd krijgen die net als de andere twee delen zeer eenvoudig op het onderstel te plaatsen is.

Als extra krijgt u daarbij ook de mogelijkheid om de wandelwagen inzet volledig rond te draaien waardoor uw kindje naar voren, naar achteren of opzij kan kijken.

De Chicco wandelwagen inzet heeft beschermende vulstukken en is voorzien van een verstelbare zonnekap, rugleuning en voetensteun en zal aan de grootte van uw kindje aangepast kunnen worden. Bij het uitzoeken van een kinderwagen Chicco kiezen zal dus betekenen dat u enorm veel veelzijdigheid en gebruiksgemak zult krijgen.